Café Dapper

cafedapper

Café Dapper is al meer dan 10 jaar de maandelijkse ontmoetingsmiddag voor homo’s met een (licht) verstandelijke beperking in Nijmegen. Een ontmoetingscafé waar wij elkaar in een prettige omgeving kunnen ontmoeten. Een omgeving waar o.a. gedanst, gekletst, gedronken en nog meer plezier met elkaar gemaakt kan worden.

 

In 2008 won Café Dapper de Burgemeester Dales prijs. Deze prijs is bedoeld ter onderscheiding van vrouwen, mannen of organisaties die in het Rijk van Nijmegen op vrijwillige basis en op zeer persoonlijke en voorbeeldige wijze gestalte hebben gegeven aan artikel 1 van de Grondwet, het artikel dat het beginsel van non-discriminatie verwoordt.

CafeDapper3

Uitreiking Burgemeester Dalesprijs aan oprichters Han en Erik.

 

Elke 4de zondagmiddag van 15.00 tot 18.00, in het Roze Huis in Nijmegen, is er de gelegenheid om te dansen, te kletsen of een serieus gesprek te hebben. Maar je kunt ook naar muziek luisteren, een spelletje doen of gewoon een lekker pilsje drinken. Het wordt iedere keer goed bezocht door bezoekers uit Nijmegen, maar ook ver daar buiten. Café Dapper kan dus een mooie gelegenheid zijn om nieuwe vrienden te maken of te zoeken naar een relatie.

CafeDapper4  CafeDapper2

 

Ons team bestaat uit een groep gezellige vrijwilligers. Dat zijn Maria Engels, Agnes Grul, Frans Oris, hondje Siro en René Kusters. Verder verzorgt DJ Frank Jacops de muziek.

CafeDapper5

 

Surf naar de Facebookpagina of stuur een mailtje naar info@cocnijmegen.nl