Kiss Kiss

De KissKiss, onderdeel van COC Nijmegen, organiseert 6 keer per jaar grote feesten speciaal voor homo’s, lesbo’s, biseksuelen en andere gayminded feestgangers. De term ‘hetero friendly’ is eveneens op onze feesten van toepassing. De KissKiss is al ruim 18 jaar één van de bekendste gayfeesten van Nederland en is altijd drukbezocht. 1100 mensen genieten van de goede sfeer en feesten tot 5 uur ’s ochtends.

Sinds eind 2014 is de KissKiss in de nieuwe Doornroosje te vinden, en daardoor gegroeid! Meer bezoekers, meer entertainers, meer feest! De kaartverkoop start een paar weken van te voren. De eerste paar weken is er zelfs early bird korting! Houd de site en Facebook in de gaten voor de start van de nieuwe kaartverkoop. Wil je meer info over de KissKiss? Ga dan naar www.kisskiss.nl of zoek naar onze Facebookpagina.

Vacatures KissKiss Om ons team te versterken zoeken we twee algemeen medewerkers. Het KissKiss-Team is een enthousiaste groep vrijwilligers, dat garant staat voor een hoop creativiteit en lol. Zes keer per jaar zetten wij als team een spetterend feest neer. Lijkt het je leuk om deze feesten mee te organiseren, dan zit je bij ons goed! Als algemeen medewerker help je mee waar nodig. Op deze manier leer je alle facetten kennen van de KissKiss. Als lid van het team denk je mee met de invulling van elk feest, en help je op (een deel van) de avond mee met de organisatie. Het team vergadert ongeveer 1 keer per 4 weken. Op den duur kan je doorstromen naar een discipline binnen het team die vacant is en die je leuk vindt, zoals voorzitter, secretaris, PR, entertainment & decor, verkoop of locatiemanagement. Mail naar kisskiss@cocnijmegen.nl als je interesse hebt!