Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen COC Nijmegen. Voorlichting, de ontmoetingssalons, de feesten, het ledenblad, het bestuur, het secretariaat, de andere activiteiten; alles komt tot stilstand zonder vrijwilligers. COC Nijmegen is een bloeiende vereniging en om haar vrijwilligers te bedanken wordt er jaarlijks een vrijwilligersactiviteit georganiseerd. Of het nu gaat om een borrelavond of een uit de hand gelopen lipdub; zoals gezegd, zonder vrijwilligers geen COC Nijmegen.

COC Nijmegen heeft haar activiteiten over verschillende teams verdeeld. Een overzicht hiervan vind je onder het kopje ‘Teams & Activiteiten’. Vrijwilligers vallen hiermee dus ook onder een team. De meeste teams kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken. Kijk onder het kopje ‘Contact’ en dan ‘Vacatures’ voor welke vacatures er in ieder geval open staan. En natuurlijk zijn er in overleg altijd nog andere mogelijkheden.

Mocht je liever iets anders willen doen of heb je nog geen goed beeld van wat er allemaal binnen het COC Nijmegen te doen is, kun je altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen met iemand van het bestuur of met een coördinator van een team dat je interessant lijkt.

We zijn ook altijd op zoek naar personen die één enkele klus willen doen of mensen die een bepaald specialisme hebben en dit ook willen inzetten voor COC Nijmegen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op.